WEFIND går in som Co-Owner i Effektiv Kommunikation

WEFIND går in som Co-Owner i Effektiv Kommunikation

 

Välkommen till Effektiv kommunikation – en fullservicebyrå inom digital kommunikation. Vi stöttar våra kunder med att skapa närvaro, förtroende och top of mind mot utvalda målgrupper och beslutsfattare. Det kan exempelvis vara att skapa nya och fler affärsmöjligheter, öka sin digitala awareness eller stärka sitt employee brand för att attrahera nya medarbetare.

Styrkan är att vi kan leverera en helhetslösning utifrån varje kunds behov, från att hantera digitala kanaler som inte riktigt hinns med, till att vara bolagets utökade marknadsavdelning. Våra leveranser sträcker sig från löpande insatser kring sociala media, paid media, nyhetsbrev, webb och prospektering till social selling-strategier, eventproduktion och projektledning. Allt i syfte att stärka din affärsutveckling och hjälpa dig att växa ditt företag.

Effektiv kommunikation är ett samarbete mellan co-founders Andreas Hallgren och Patrik Gyllhamn för att skapa bra kundnytta inom kommunikation, försäljning och marknadsföring. Utöver vår egna erfarenhet har vi också tillgång ett stort nätverk av underkonsulter och specialister som bidrar med sin expertis och sitt engagemang.

 

Vi har mött många av de utmaningar som finns inom digital kommunikation, marknadsföring och försäljning. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop tre paket som löpande löser behoven.

Naturligtvis kan vi anpassa unika paket för just er verksamhet och behov.

FIXA – Detta paket passar er som har bra innehåll men inte har tiden och resurserna att planera och publicera för bäst effekt.

SKAPA – Detta paket tar med sig alla delar från FIXA men producerar och skapar även effektivt innehåll som ökar kännedomen om ert bolag, stärker er digitala kommunikation och ger nya affärsmöjligheter.

VÄXA – Detta paket tar med sig allt från FIXA och SKAPA och passar er som vill utveckla bolaget genom digital kommunikation och få det att växa genom aktiv marknadsföring, affärsutveckling och försäljning i digitala kanaler

 

Effektiv Kommunikation – Digital fullservicebyrå

 

 

Följ Effektiv Kommunikation på LinkedIn.