Om

WEFIND en LinkedInbyrå

Vårt fokus är att öka kundbasen för våra kunder!

WEFIND är en LinkedInbyrå som skapar ett långsiktigt värde och kompetens i verksamheter som vill ha ett ökat fokus på att generera affärer via sociala B2B plattformar så som LinkedIn.
 

Vi hjälper våra kunder med att skapa en digital närvaro, förtroende och top of mind mot deras målgrupper och direkta beslutsfattare. Med den primära målsättningen att generera fler affärsmöjligheter och en ökad kundbas åt våra kunder. 

Vi projektleder gärna våra kunders digitala tillväxtresa på Linkedin. Vi utbildar naturligtvis även våra kunder i arbetet med LinkedIn så de blir lika duktiga som oss

 

 

Tillväxt med online strategier.

Det ställs i dag höga krav i arbetet med att utveckla affärer mot helt nya kunder. Konkurrensen ökar i takt med digitaliseringen och vi blir allt mer digitala. Vi kan på så sätt nå ut till fler. Därför är det viktigt att ha en relevant online strategi för att lyckas.

Det handlar om ERA mål och era visioner.

Det ställs i dag höga krav i arbetet med att utveckla affärer mot helt nya kunder.Där möten mellan människor är det viktigaste och värdefullaste som finns.

 

Det är här som WEFIND gör skillnad.

WEFIND tror på långsiktiga relationer där förutsättningarna för ett bra samarbete är en öppen dialog med en lyhördhet inför alla projekt.

WEFIND utgår från våra kunders behov och vision och lägger stor vikt på kompetensöverföring.

 

Vi har vårt huvudkontor i Göteborg. Besök och kontakta oss gärna >>>

WEFIND Consulting Gothenburg AB

Kronhusgatan 7

41105 Göteborg
Org.nr: 559157-7464

Vi delar med oss av kunskap inom ämnet Digital Synlighet & Social Selling B2B i vårt nyhetsbrev.