Tack Shibuya

Tack Shibuya – A part of Pulsen Group

WEFIND har under ett par år haft möjligheten och arbetat tätt med Shibuya – A part of Pulsen Group. Där vi haft ansvar för och driva stora delar av Shibuyas både fysiska och digitala marknadsaktiviteter med fokus på att generera fler affärsmöjligheter till Shibuya i deras IBM affär.

 

 

Shibuya är det svenska, familjeägda techbolaget som med en kombination av säkra lösningar, unik expertis och kompetent support ger dig helheten som hjälper dig att lyckas och får din verksamhet att växa. Hos ett svenskt IT-bolag med svenska datahallar vet du dessutom att din data stannar där du vill ha den, och faller helt under svensk och europeisk dataskyddsreglering.

På en marknad som till stora delar är internationell är Shibuya ett svenskt kraftpaket. Från våra bemannade datacenter i Västsverige hanterar vi pålitlig drift av verksamhetskritisk IT både på IBM Power och x86. Med egen drift och genom samarbeten med ledande molnleverantörer ger vi dig rätt förutsättningar för flexibla molnlösningar för privata, publika och hybrida moln. Shibuya är stolta över att vara bäst i klassen på kundanpassade datacenterlösningar och är starka på moln- och containertjänster.

Och med erfarenheten och expertisen från två decennier i branschen, skapar vi en IT-infrastruktur som växer tillsammans med din verksamhet.

 

 

Följ gärna vårt Nyhetsbrev på LinkedIn >>>

Frågor? Kontakta oss gärna >>>