Sårbarhet – En styrka som Entreprenör

Sårbarhet – En styrka som Entreprenör

Jag har bestämt mig för att våga bli mer sårbar.

Vill du veta varför?

 

💛 Du tar mer medvetna och trygga beslut.
Du blir mer medveten om dina autentiska känslor om du involverar alla dina sinnen och kropp och kan således ta bättre beslut och vara mer lyhörd. Samtidigt som du mår bättre både fysiskt och mentalt.

Helt enkelt sluta kapsla inte dina känslor. Erkänn att du helt enkelt är en människa som är sårbar.

Många av oss fick undermedvetet ”lära” oss att dölja våra känslor eller fly från dem. Detta orsakar inget annat än smärta och stress. Konsekvenserna är långtgående och ju längre vi håller dessa känslor inom oss desto värre blir situationen.

 

💛 Sårbarhet kräver mod.
Det krävs sann styrka och mod för att tillåta sig själv att vara sårbar. Vilket gör att du växer som människa. Att vara modig är helt enkelt utvecklande. Det som inte är under utveckling är ofta under avveckling. Rädsla är nämligen en stor begränsande kraft, eftersom den hindrar många människor från att någonsin ta mer än en fot utanför sin komfortzon för att förverkliga sina drömmar.

Ju mer du står upp mot dessa negativa krafter, desto mer kommer du att utveckla ditt mod och din motståndskraft och därmed komma ut starkare ur det.

 

💛 Sök excellens, inte perfektion
Genom att våga vara sårbar så behöver du ej sträva efter perfektionism, eftersom perfektionism ofta inte handlar om utveckling, utan ofta styrs av rädslan av att misslyckas. Det du bör fokusera på är excellens, den bästa versionen av dig själv trots dina brister.

 

💛 Du får mer kraft att vara dig själv
Känslor av rädsla, osäkerhet och tvivel dyker upp hos de flesta människor. Möt dem i stället med mod och ditt autentiska jag och vet att du har fått de gåvor som krävs för att övervinna vad som ligger framför dig.

Jag är väl medveten om att ovanstående är lättare sagt än gjort.

 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev på LinkedIn.

Kontakta oss gärna >>>