Så skriver du ett bra LinkedIn-inlägg

Så skriver du ett bra LinkedIn-inlägg

Ett bra sätt är att ge dina inlägg dessa tre viktiga delar.

• En krok

• Ett huvudinnehåll

• En uppmaning eller utmaning

Ditt inlägg behöver en krok. En krok är något som fångar läsaren. Det kan vara en intressant fråga eller påstående. En krok som hindrar dem från att scrolla vidare och som får dem och läsa din post. Efter kroken skapar du ett huvudinnehåll där informationen på något sätt skapar nytta för läsaren utifrån det ämne som kroken presenterade. Så de fortsätter att läsa ditt inlägg. Efter huvudinnehåll skapar du en go to action i någon form av uppmaning eller utmaning.

Läs gärna Henrik Larsson-Broman ”10 tips som bevisligen ger dig fler visningar, kommentarer och likes på dina LinkedIn-poster!” >>>

Lite tankar om content : Tänk på dig själv som ett varumärke du vill utveckla. Fundera på hur du vill uppfattas av din omgivning både privat och professionellt. Det kanske är så att du önskar uppfattas på ett speciellt sätt utifrån ett specifikt forum eller roll. Det är först när du tydliggjort dessa parametrar för dig själv som du mer strukturerat kan börja arbeta med att utveckla de komponenter du vill förbättra eller förändra. Det är både en rolig och spännande resa.

 

 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev på LinkedIn.

Kontakta oss gärna >>>