Fler följare till er företagssida på LinkedIn

Sitter du och funderar på hur ni skall kunna generera fler följare till er företagssida på Linkedin? Fler följare till er företagssida på LinkedIn skapar ett större förtroende för ert varumärke.

Ja förutom att naturligtvis skapa värdebaserat innehåll som skapar förtroende, närvaro och top of mind hos er målgrupp, kommer här några konkreta tips!

 

★ Kom i håg att LinkedIn är SEO-anpassat så även er företagssida.

★ Använd funktionen som gör det möjligt att bjuda in följare från ditt egna nätverk att följa er företagssida (Max 100st per 30 dagar).

★ Lägg till en plugin på er hemsida som tar besökare till er företagssida på LinkedIn. ” Follow Company Plugin”.

★ I din e-postsignatur bör det finnas en länk till både din profil och företagets LinkedInsida.

★ I blogginlägg och övrig kommunikation, uppmuntra och påminn läsare att följa er företagsida.

★ Välja att ha med en “följ-knapp” i ett sponsrat ett inlägg.

★ Skicka aviseringar från din företagssida till dina medarbetare på LinkedIn.

 

Note to oneself :

Lägg din tid på att bygga relationer där både partnerna får ett värde utifrån ert nätverkande. Vid de kontakter där detta inte är tydligt rekommenderar jag att inte lägga för mycket tid på att analysera hur eller om ni kan finna denna synergin. Om detta inte är uppenbart från start är det vanligen inte en värdefull kontakt att nätverka mot vid just denna tidpunkt. Det kan dock mycket väl bli det framöver. När det gäller att utveckla ditt personliga varumärke handlar det om att fokusera på kvalitativa relationer framför kvantitativa.

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev på LinkedIn.

Kontakta oss gärna >>>