Benchmarkade prospektlistor

Benchmarkade prospektlistor

Nyfiken på prospektlistor som är benchmarkade mot Linkedins databas?

 

Sitter ni med behov av att generera tillförlitliga prospektlistor med rätt beslutsfattare utifrån er målgrupp, bransch, region, och fokusområde? Vi hjälper er med att skapa prospektlistor så ni kan lägga tid och energin på att bearbeta rätt beslutsfattare utifrån just ert behov, syfte och målgrupp.

Ett exempel

”Ni arbetar med att sälja lönesystem med Göteborg som region mot branschen tillverkande industri där företaget skall vara +50 anställda. De personer som ni önskar komma i kontakt med är VD, HR-Chef och IT- Chef. ”

Utifrån ovanstående parametrar kan vi generera en exakt lista med beslutsfattare utifrån era önskemål

 

Lägg din tid på att bygga relationer där både partnerna får ett värde utifrån ert nätverkande. Vid de kontakter där detta inte är tydligt rekommenderar jag att inte lägga för mycket tid på att analysera hur eller om ni kan finna denna synergin. Om detta inte är uppenbart från start är det vanligen inte en värdefull kontakt att nätverka mot vid just denna tidpunkt. Det kan dock mycket väl bli det framöver. När det gäller att utveckla ditt personliga varumärke handlar det om att fokusera på kvalitativa relationer framför kvantitativa.

 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev på LinkedIn.

Hör av er till oss så berättar vi mer >>>