Öka er trovärdighet på LinkedIn

Öka er trovärdighet på LinkedIn

5 tips om hur er verksamhet kan öka er trovärdighet hos er målgrupp !

 

1. Genomför en värdeskapande marknadsundersökning utifrån dina prospekts bransch och fokusområde, som ni sedan delar med er av till befintliga kunder och prospekts.

2. Involvera era trognaste kunder i era marknadsaktiviteter genom att låta dem berätta om sin verksamhet i fysiska och elektroniskt form och om hur ni gemensamt skapat ett värde för deras verksamhet.

3. Vid en invändning i en affärsprocess, fundera alltid på vilket värde du kan bidra med utan och sänka prislappen. En sänkt prislapp skapar i sig inget extra värde till lösningen eller tjänsten.

4. Säkerställ så dina prospekt uppfattar affärsprocesser som transparent. Avsiktliga likväl som oavsiktliga dolda agendor i marknadsföring och försäljning är inte värdeskapande.

5. Rekommendera alltid dina konkurrenters lösningar och tjänster om dessa passar kunden bättre.

 

Note to onself : Lägg din tid på att bygga relationer där både partnerna får ett värde utifrån ert nätverkande. Vid de kontakter där detta inte är tydligt rekommenderar jag att inte lägga för mycket tid på att analysera hur eller om ni kan finna denna synergin. Om detta inte är uppenbart från start är det vanligen inte en värdefull kontakt att nätverka mot vid just denna tidpunkt. Det kan dock mycket väl bli det framöver. När det gäller att utveckla ditt personliga varumärke handlar det om att fokusera på kvalitativa relationer framför kvantitativa.

 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev på LinkedIn.

Kontakta oss gärna >>>