LinkedIn Cover Story

LinkedIn introducerar nya verktyg som hjälper dig att få din professionella berättelse till liv i din profil. Ett utav verktygen som globalt rullas ut just nu är LinkedIn Cover Story.

LinkedIn Cover Story ger dig en chans att göra ytterligare ett första intryck på din profil, fast i video-format! Verktyget låter dig presentera dig själv i rörligt material, och på så sätt kan du engagera både din målgrupp och rekryterare. 30-sekunder har du på dig att anpassa ditt första ”hej” till besökarna på din profil.

När du har lagt till din LinkedIn Cover Story så kommer en orange ring att visas runt din profilbild. Cover Storyn kommer att i tyst läge förhandsvisas i din profilbild när en person besöker din LinkedIn-profil.

Beroende på ditt syfte med LinkedIn så kan Cover Story ge dig enorma möjligheter. Är du arbetssökande så kan du exempelvis prata om vad du har för bra egenskaper, vilka mål du har, vilket värde du kan erbjuda och så vidare.

Är du istället egenföretagare? Då kan du fånga intresset hos potentiella kunder genom att i din Cover Story berätta om dina produkter/tjänster, om din kompetens och expertis.

 

Ta tillfället i akt och våga visa din personlighet genom LinkedIn Cover Story