Insight Nordic

Insight Nordic

WEFIND har förmånen att från 2021 gått in som Social Media Partner till Insight Nordic. Vårt ansvar ligger i att ta rollen som projektledare och kompetensbyggare när det gäller att driva den digitala resan och synligheten på Linkedin för Insight Nordic.Med målsättningen att skapa ett ännu starkare varumärke som leder till fler affärsmöjligheter och en ökad kundbas.

Vi sidan av detta har vi fokuserat på att öka kompetensen hos medarbetare inom Insight Nordic när det gäller att arbeta strukturerat och effektivt med Social Selling B2B med målsättningen att generera fler kunder och en ökad kundbas. Tack Insight Nordic !

 

Insight Nordic

Insight Nordic hjälper verksamheter att navigera komplexa IT-utmaningar. Insight erbjuder banbrytande tekniklösningar till organisationer av alla storlekar. Med djup expertis och heltäckande funktioner hjälper vi ditt företag att fungera smartare. Med trevliga slutkundsupplevelser kan ni differentiera ert erbjudande. Utnyttja därför data och IT för att optimera er verksamhet. Insight Nordic hjälper till att dra nytta av ny teknologi och avancerad dataanalys för att förvandla er verksamhet till en digital utmanare. Med rätt medarbetare, processer och teknologi som understödjer era mål kan er IT-miljö bli plattformen för framtida innovation. Vi är gärna er guide i det allt mer komplexa teknologiska landskapet.

 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev på LinkedIn.

Kontakta oss gärna >>>