Har du 10 min över varje dag?

Har du 10 min över varje dag?

Jag lägger 10 min varje dag på att gå igenom mitt LinkedInflöde och skapar integrationer mot personer som postat något som faller inom ramen för mitt intresse. Dock endast vid de tillfällen där det finns en sund nyfikenhet, skapar jag exempelvis en like, kommentar eller taggning.

Varför?

1. Dels för att det finns en nyfikenhet utifrån det innehåll som skapats samtidigt som det ger mig en möjlighet att påverka dialogen med min egen tanke utifrån ämnet.

2. Dels för att det ger mig en möjlighet att påbörja en mjuk dialog med en person som jag finner intressant, kompetent och värdeskapande.

3. Dels för att det finns en möjlighet att hen också integrerar med mitt innehåll, vilket för mig är tacksamt, berikande och lärorikt.

4. Dels för att det skapar på lång sikt en medvetenhet hos både mig och personen i fråga om vilka kompetensområden vi är  verksamma inom, vilket är värdefullt den dagen man behöver ta hjälp av varandra.

I dag hade jag en av mina livs roligaste frukostar med en person som jag utifrån ovanstående ”process” äntligen hade möjligheten att träffa live.

 

 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev på LinkedIn.

Kontakta oss gärna >>>