Allt du behöver veta om LinkedIn.

Allt du behöver veta om LinkedIn.

Torsdagen den 8:e Sep kl. 08.00 – 09.30

 

 

Hur fungerar LinkedIn Algoritmerna?

Hur använder man #Hastags?

Hur får jag mitt inlägg att flyga?

Hur arbetar jag effektivast med #Hashtags?

Hur fungerar LinkedIn Events ?

Hur fungerar LinkedIn Nyhetsbrev?

+ mycket mer …..

 

Läs mer >>>

 

Frågor? Kontakta oss gärna >>>

 

 

 

Allt du behöver veta om LinkedIn. WEFIND är en LinkedInbyrå som skapar ett långsiktigt värde och kompetens i verksamheter som vill ha ett ökat fokus på att generera affärer via sociala B2B plattformar så som LinkedIn.

Vi projektleder gärna våra kunders digitala tillväxtresa på Linkedin. Vi utbildar naturligtvis även våra kunder i arbetet med LinkedIn så de blir lika duktiga som oss

Det ställs i dag höga krav i arbetet med att utveckla affärer mot helt nya kunder. Konkurrensen ökar i takt med digitaliseringen och vi blir allt mer digitala. Vi kan på så sätt nå ut till fler.

Därför är det viktigt att ha en relevant online strategi för att lyckas. Det handlar om ERA mål och era visioner. Det ställs i dag höga krav i arbetet med att utveckla affärer mot helt nya kunder. Där möten mellan människor är det viktigaste och värdefullaste som finns. Det är här som WEFIND gör skillnad. WEFIND tror på långsiktiga relationer där förutsättningarna för ett bra samarbete är en öppen dialog med en lyhördhet inför alla projekt.

WEFIND utgår från våra kunders behov och vision och lägger stor vikt på kompetensöverföring.

 

Följ gärna vårt Nyhetsbrev på LinkedIn >>>