LinkedIn inlägg

LinkedIn inlägg

Intelligenta inlägg på LinkedIn skapar inspiration.

Men.

Ofta ser vi inlägg som är komponerade i ett textstycke och där man missat att skapa en större visuell synlighet. Här kommer 5 tips som gör det enklare för er att synas via era inlägg.

 

1️⃣ Använd möjligheten att skapa färgrika symboler i ert inlägg ?✅〽️❗️⚠️. Skapar ni inlägget via en dator och inte finner symboler (?) Skriv färdigt via datorn och maila sedan texten till din telefon. Posta sedan inlägget via mobilen och lägg in önskvärda symboler.

2️⃣ Skapa mellanrum mellan era textblock. Ha högst tre rader av text och sedan ett mellanrum till nästa stycke.

3️⃣ Sprid er kompetens i punktform när det är möjligt. Det är mer lättläst och skapar samtidigt mer luft och tydlighet i inlägget. Gärna med ?✅❗️⚠️〽️?

4️⃣ Använd en bild eller bättre ett filmklipp. Ni kan enkelt skapa ett filmklipp med mobilen som ni sedan laddar upp.

5️⃣ Bra frågor skapar nyfikenhet. Så där möjligheten finns inkludera en fråga som ni önskar få respons på i era inlägg.

 

Note to oneself : Tänk på dig själv som ett varumärke du vill utveckla. Fundera på hur du vill uppfattas av din omgivning både privat och professionellt. Det kanske är så att du önskar uppfattas på ett speciellt sätt utifrån ett specifikt forum eller roll. Det är först när du tydliggjort dessa parametrar för dig själv som du mer strukturerat kan börja arbeta med att utveckla de komponenter du vill förbättra eller förändra. Det är både en rolig och spännande resa.

 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev på LinkedIn.

Kontakta oss gärna >>>