5 misstag WEFINDS grundare gjort som företagare

5 misstag WEFINDS grundare gjort som företagare

 

1. 5 misstag WEFINDS grundare gjort som företagare. Man missar att successivt anpassa och utveckla sina tjänster och lösningar på ett agilt tillvägagångssätt. Flexibilitet och snabbhet är nyckelord. Se till att inkludera målgruppen i framtagandet och den löpande utvecklingen av era tjänster, lösningar och erbjudande.

 

2. Man missar att erbjuda flera affärsmodeller utifrån respektive målgrupps behov. Sättet Millenniums önskar konsumera eller ta beslut omkring en tjänst eller lösning skiljer sig i jämförelse med en 70-talist.

 

3. Man missar att bygga långsiktiga relationer med målgrupper utifrån ett fokus på hög kompetens och erfarenhet. Er kompetens bör ofta vara er balansräkning och den primära anledningen till varför en kund väljer just er.

 

4. Man missar att skapa tillgänglighet avseende konsumtion av tjänsten eller lösningen. Tjänster och lösningar måste vara tillgänglig avsett plattform, funktion, destination och IT-mognad hos användaren.

 

5. Man missar att löpande arbeta med det personliga varumärket. Det personliga varumärke är det som kunden säger om dig när du inte är närvarande. Det är det som skiljer dig från andra. Det ger dig en möjlighet att vara unik.

 

 

Vi på WEFIND är experter på att stötta våra kunder med deras digitala varumärkesbyggande på LinkedIn. Kontakta oss gärna om ni vill ha hjälp >>>

Följ gärna vårt Nyhetsbrev på LinkedIn >>>