KOMPETENS

Kompetens inom försäljning är färskvara

Kompetens inom försäljning är färskvara.

Hur blir man en bra säljare? Coachning med fokus på nykundsbearbetning. De olika delarna i en säljprocess bjuder på utmaningar men samtidigt stora möjligheter, vilket gör det värdefullt att ständigt arbeta med förbättring. Utifrån individuell basis eller övergripande behov utvecklar vi den delen av er säljorganisation som har fokus på att attrahera nya kunder. Ni får er egna säljkonsult.

Utveckling av ert säljteam

Bästa sätt att hitta nya kunder? Skapa effektiva och motiverade säljteam som agerar utifrån gemensamma regler och förhållningssätt för att främja välmående och goda resultat.Fokus ligger på att skapa hög effektivitet i kombination med struktur och ett professionellt framförande.

Utbildande och inspirerande föreläsningar

Utifrån era behov komponerar vi inspirerande, utbildande och  värdefull föreläsning med fokus på energi, delaktighet och utökad kompetens i er säljorganisation. Utveckla ditt varumärke och skapa affärsmöjligheter via Digital Prospektering.

LinkedIn WORKSHOP

Vad är linkedin ?  Hur fungerar linkedin? Hur använder man linkedin? Linkedin för nybörjare?

Skapa en tydlig och välkomnande Linkedin profil samt lär er om verktyg och finesser med LinkedIn som plattform.

Vi bygger också kompetens om hur ni själva kan arbeta praktiskt med processen omkring Digital Prospektering. Buzz-ord & vikten av löpande content på er Linkedin profil.
Värdefulla rutiner på Linkedin. Tips & Tricks för att nå ut i bruset på LinkedIn.

 

Låt oss träffas så vi får lyssna på era tankar och behov.

Vill du bli uppringd?